Rehabilitering av bolig

Trenger din bolig en oppgradering i form av ny kledning, nytt tak, eller andre innvendige arbeider? Vi tar på oss mange forskjellige rehabiliteringsoppdrag, og har mange gode samarbeidspartnere innen alle aspekter av slike oppdrag.  Ønsker du å rehabilitere hytta? Vi kommer gjerne på en befaring og ser over huset eller hytten. Sammen med kunden finner vi løsninger som passer for deg. Basert på befaringen vil vi gi deg et uforpliktende tilbud.

Ombygging av bolig

Bor du i en bolig der du gjerne skulle hatt en annerledes romfordeling eller planløsning? Kanskje du eier en tomannsbolig og vil bygge den om til en enebolig?  Vi kan hjelpe deg med dette og gi deg tips og råd for best mulig resultat.

Tilbygg

Skulle du gjerne hatt mer plass? Da kan et tilbygg på din nåværende bolig være løsningen. Vi er behjelpelige med alt fra idé og frem til ferdigstilling av prosjekt. Vi kommer gjerne på befaring og hjelper deg å finne den beste løsningen for din bolig.

Bytte av vinduer

Sivert Montasje AS har interesse for bevaring av gamle bygg og byggetradisjoner. Firmaet har god kompetanse innen vindusrestaurering
Ønsker du nye vinduer, kan vi bistå med oppmåling, bestilling og montering av dette. Vi kan komme med forslag på løsninger og vindustyper og kan montere og levere det meste, inkludert Velux takvinduer.

Garasje/carport ol

Vi fører opp garasjer og carporter etter dine ønsker og spesifikasjoner. Det finnes mange muligheter innen garasjer, vi hjelper deg å finne den løsningen som passer deg best – enten du skal ha med eller uten bod, hems eller loft.